fredag 26. oktober 2012

Himmelsk korrekturlakk
De siste dagene har det lavet ned med snø her oppe i Trøndelag. I går fikk jeg tid til en tur ut for å kjenne på stemningen. Det er så rent og stille. Himmelsk korrekturlakk, skriver Anne Grete Preus i en av sine sanger. Bedre kan det ikke sies. 16 kommentarer:

 1. Høstfarver og sne så sart og delikat. Sneen renser så fint og skaber visuel renhed - dejligt minimalistisk skabt af dig disse billeder. ren nydelse!

  SvarSlett
 2. Det første er jo som et maleri Ivar, nydelig!, det andre er enkelt og deilig, samme med det tredje, men savner litt mer
  i bunn her tro jeg, men da hadde det blitt et helt annet biide:)

  SvarSlett
 3. Vakre bilder, favoritten er no. 1 !!

  Ha en fin helg :)

  groayla

  SvarSlett
 4. Det første fortjener en vegg å henge på.

  SvarSlett
 5. U Ciebie już śnieg? Piękne, choć straszne :)

  SvarSlett
 6. Jeg liker Anne Grete Preus, og den sangen er en av favorittene.
  Jeg liker også disse bildene, og spesiellt det første. Treet med de gule bladene nekter å la seg farve hvitt, men det er nok snøen som vinner til slutt.

  SvarSlett
 7. Anne Grete Preus har helt rett:) Tre flotte foto, men i det andre bildet har himmelen vært spesielt heldig med bruken av korrekturlakken...nydelig!!!

  SvarSlett
 8. Nr 1 of 2 for meg, og har vegg og henge de på :)

  SvarSlett
 9. Niesamowite, jak wystylizowane.

  SvarSlett
 10. Gefällt mir. Besonders das mit den roten Beeren.

  SvarSlett
 11. Vakre bilder med nydelige kontraster og farger. Du får virkelig frem elementene:)) Forelsket meg helt i det første bildet:)))

  SvarSlett
 12. Jeg vet ikke om jeg klarer å uttrykke min begeistring for det første bildet her... Jeg har sett på det utallige ganger nå, men ikke fått fram et ord. Så vet du det.

  SvarSlett