torsdag 22. november 2012

istre12 kommentarer:

 1. Flotte bilder igjen!

  Mest stilrent i det siste, men mest innhold/symbolikk i det første :)

  SvarSlett
 2. Veldig flott igjen Ivar! Har jo sett liknende bilder flere ganger, men disse er annerledes.
  Du har funnet et motiv i isen, og det er vel det som gjør dette litt spesiellt.

  Vanskelig og plukke en favoritt, da jeg liker begge veldig godt. Liker komposisjonen,dybdefølelsen og speilinga i det første.
  Liker også høstløvet som har falt i det andre, det gir bildet det lille ekstra, Flott!:)

  SvarSlett
 3. Du har øye for motiver i isen, det siste bildet ble veldig stilig!

  SvarSlett
 4. Meget smukt og stilrent. Især spillet mellem det kolde blå og de gule/orange blade er helt i top. Lækkert!

  SvarSlett
 5. Meget flotte bilder !! ....favoritten ble no.2 !!

  Ha en fin helg :)
  groayla

  SvarSlett
 6. Herlige motiv!
  Jeg synes du skulle rendyrket det grafiske enda mer i versjon 1. Der var det veldig mye spennende, og for meg motivet med størst potensial. Det mørkere feltet i toppen gir assosiasjoner til en flott gammel granskog. Av en eller annen grunn fikk jeg assosiasjoner til forurenset "smog" i en storby også. Det var en interssant konflikt/kontrast.

  Det andre bildet er bedre slik det er presentert. Formatet kler motivet, i motsetning til hva jeg synes med det første. De varme høstfargene som må gi tapt for de mye mer dominerende kalde blåtonene var fine.

  Alt i alt to spennende bilder! Takk for at du deler :)

  SvarSlett
 7. Flott iskunst og med matchende tittel til bildene!

  SvarSlett
 8. Takk for hyggelige kommentarer alle sammen!

  SvarSlett
 9. Jeg blir nok en gang stum av begeistring. Og jeg sier det igjen: du er så dyktig med trær!! Begge bilder er enestående. Favoritten er nr2 da barnålene kommer best fram og farger stammen. Råbra.

  SvarSlett
 10. Hei på deg!

  Istreet grep meg med en gang jeg så det som en liten thumbnail i en annen blogg. Fascinerende vakkert, veldig godt sett, og ikke minst fabelaktig fotografert!

  Det øverste har nesten en litt "feel" av Kittelsen over seg med den duse speilingen av skogen. Det er nesten så en venter at nøkken skal reise seg opp av isen...

  Hilsen Irén

  SvarSlett
 11. Hej Ivar!
  Har hittat hit via mina följare, bland annat Elin,"Fotorariteter"...och jag uppskattar verkligen vad jag ser, och har sett.
  Många fantastiska, konstnärliga och känsliga bilder...du förstår och uppskattar IS, det gläder mig. Is är en ständig källa till inspiration...du ser och tar vara på ögonblicken, på de sällsynta stunderna och gör dina egna bilder...sätter dina egna spår!!
  Isträden är bedårande...tycker om...mycket!

  SvarSlett
 12. Vakre og heilstøpte bilder! Nr 1 er litt fleirdimensjonal, med tremotiv som kjem inn frå ulike vinklar, veldig sans for det! Nr 2 er velkomponert i sitt eige plan, fint det også. Dei små gule lauva set ein liten spiss på, og kjem sikkert endå meir til sin rett i eit større format.

  SvarSlett