lørdag 22. juni 2013

Sommernatt


Sommernattas eventyrlige mystikk siger inn over det speilblanke tjernet. Stillheten hviler over landskapet. Det er godt å være til stede og slå seg til ro, la sinnet fylles av gleden over heiloens melankolske hilsen og kjenne villmarka stryke kaldt nedover ryggen idet tranens trompetskrik lyder fra myra lengre inn.
Sola siger over åskammen mens natta enda er ung og forvandler de blå mystiske toner til varme toner. Vi gir flamme til en liten kaffevarme og nyter en ny dag som sakte hilser velkommen. Jeg har kjent det før og kjenner at jeg igjen har fått påfyll.

Bildet er fra en tur med fotograf Lars Andreas Dybvik: http://uskarp.no/

11 kommentarer:

 1. Et veldig bra bilde dette! Super stemningsformidling :)

  Takk for en kjempetrivelig tur Ivar. Det var inspirerende og lærerikt!

  SvarSlett
 2. Vakkert bilde og vakker tekst! Litt eventyraktig, fint med mennesket i landskapet, får ein følelse av fellesskap sidan vi veit at der er ein til som har tatt bildet.

  SvarSlett
 3. Kommentarene mine bli liksom de samme når jeg skal kommentere bildene dine....stemningsfulle,fine,nydelig etc, men det er jo akkurat det bildene dine er:) du er jo en stemningsformidler;) hærlig stemning i dette bildet også. Liker komposisjonen og at personen i bildet er plassert mellom de to trestammene i bakgrunnen. Deilige melankolske toner:) liker!

  SvarSlett
 4. Bildet oser av stemning. Mannens plassering og ikke minst avslappede kroppsholdning er perfekt.

  SvarSlett
 5. Stemningsfult både i ord og bilde :-)
  Ha en fin søndag.
  Alt godt.

  SvarSlett
 6. Jeg så hvem det var før jeg leste både fotograf og tekst på Facebook. -Det er jammen ikke verst å være så lik seg bakfra som Andreas er :)

  Bildet er sabla fint, og Kittelsensk de lux. Liker fargetonene, så vel som kompisisjon og innhold. Uttrykket treffer umiddelbart.

  SvarSlett
 7. Her er stemningen helt fantastisk. Jeg mærker sommernatten og dufter myren. Et stærkt billede, der visuelt fremmaner følelser og gode stemninger. Flot!

  SvarSlett
 8. enig med de positive kommentarer, det er noen spesiell i bilde. kjempe flott.

  SvarSlett
 9. Tusen takk for fin og hyggelig respons på bildet, det varmer.

  SvarSlett