torsdag 6. februar 2014

Tur på isen igjen


Inspirert etter forrige kveldstur på isen reiste jeg ut i kveld igjen. Nydelig kveld med en fantastisk flott solnedgang. Herlig følelse å være ute på isen å se at dagen går over i natt. På hjemveien når fargene hadde lagt seg var det den blå mystikken som regjerte inne i skogen over vannet.9 kommentarer:

 1. Og der forsvann heile kommentaren serru'''
  I alle fall er dette ein fantastisk bra serie og det siste bildet er heilt suverent! Det svirrar rundt i mitt indre og skaper mange rare bilder og assosiasjonar. KANON! :)

  SvarSlett
 2. skikkelig fine bilder !!! toppers!

  SvarSlett
 3. It is really wonderful lucky those people who capture this photo cause now a days we can't see any amazing things because climate change ruin all the view of nature.In fact i read some newsletter about it.

  SvarSlett
 4. For en otrolig fantastisk bilde serie!! Det er jo spektakulært!!

  SvarSlett
 5. Fabelaktig! For en fargepalett du hadde å leke deg med! :-)
  Bildene kommuniserer stemningene utmerket.

  SvarSlett
 6. Stemningsfulle bilder og mystikk på slutten.

  SvarSlett
 7. Spændende billeder alle. Men især det sidste skovbillede fanger med sit mørke, de blå toner og lyset fra isen i baggrunden. Og rødderne i forgrunden får en nærmest organisk fremtoning - som er det noget levende og truende, jeg betragter. Det er et meget eventyrligt, spændende og endda lidt uhyggeligt billede - og jeg vender tilbage til det igen og igen. Flot!

  SvarSlett